torsdag 26 februari 2009

Stämningarna i Sydsverige för tankarna till judeprogromerna i 1930-talets Tyskland

 Det är oroväckande med den krigshets och antijudiska dödsretorik som sprids av Hamas och andra militanta islamistgrupper, samt även en aggressiv krigspropaganda mot hela västvärlden. Det är också oroväckande hur vänstergrupper aningslöst spelar denna propaganda i händerna genom sin ensidiga Israel-kritik. Detta sagt utan att man för den skull behöver försvara allt som Israel gör.

Antijudaism 1. Hamas dödsföraktande retorik.  Denna video visar hur Hamas i sin retorik inte bara talar om Israels utplånande och att döda judar utan också om krig mot hela västvärlden.  Är detta Hamas riktiga ansikte? Har någon hört Hamas officiellt ta avstånd från de budskap som framkommer på denna video?

Antijudaism 2: Israeliska idrottsmän motarbetas. Med Parollen är “Stoppa matchen! Befria Palestina!”  spelar SSU Hamas i händrna och sväljer helt deras propaganda. Brev till Ilmar Reepalu.  25% av alla dödsoffer i Gaza var civila personer. 300 civila liv gick till spillo pga Hamas medvetna krigstaktik. Omvärlden har fått ett förvrängt intryck av siffrorna på grund av Hamas falska rapportering.

Antijudaism 3: SSPX fortsätter att sprida antijudisk propaganda på sina hemsidor.  Den belgiska tidningen Joods actueel har kartlagt SSPX hemsidor från olika delar av världen. Richard Williamsons skandaluttalande i TV-intervjun nyligen verkar inte vara en isolerad händelse. Joods Actueel harfunnit att grovt antisemitiska budskap sprids på bred front av SSPX till medlemmarna runt om i världen. På den amerikanska hemsidan heter det att judarna är "mänsklighetens fiende". Där formuleras tesen om en judisk världskonspiration och judarna sägs vilja förstöra den katolska ordningen för att lägga världen under judiskt styre. På den irländska sidan skriver man att dagens judar är skyldiga till Gudsmord. Dagen1 Dagen 2. - SSPX har uppenbarligen mycket att förklara ännu!

Inga kommentarer: